Rekisteriseloste

Laatimispäivä 1.3.2018, päivitetty 4.12.2020

Tätä Sivutaikurin asiakasrekisteriä pitää melko yllätyksettömästi

Sivutaikuri Oy, Y-tunnus 3174523-2, Korteharjuntie 17, 41330 Vihtavuori

Jos sinulla tulee asiaa rekisterinpitäjälle, voit ottaa yhteyttä Annikaan

Annika Pulkkinen, puh. 040 861 8864, [email protected]

Sivutaikurin asiakasrekisteri on olemassa siksi, että Annika voi tarvittaessa olla yhteydessä asiakkaaseen päin. Yleensä asia liittyy jo olemassa olevaan asiakassuhteeseen tai yhteistyökuvioon tai tulevien yhteistyökuvioiden suunnitteluun eli henkilörekisteri perustuu sopimukseen tai suostumukseen. Satunnaisesti, mutta erittäin harvoin Annika saattaa lähettää yrityksellesi markkinointiviestintää, mutta sitä ei ole tarkoitettu henkilökohtaiseksi.

Rekisteristä

Rekisteristä löytyvät nämä henkilötiedot: etunimi, sukunimi, yrityksen nimi, sähköpostiosoite. Tiedot on hankittu sivutaikuri.fi nettisivujen yhteydenottolomakkeen kautta. Lomakkeen yhteydessä on ilmoitettu tietojen joutumisesta (voi tieto-parkoja) Sivutaikurin asiakasrekisteriin. 

Henkilötietoja ei luovuteta eteenpäin kolmansille osapuolille. Henkilötietoja voidaan lisätä MailChimp uutiskirjeohjelmaan sekä Microsoftin hallinnoimaan pilvipalveluun, joiden palvelimet saattavat sijaita EU:n ulkopuolella. Ko. palvelut ovat sitoutuneet noudattamaan EU:n tietosuoja-asetusta allekirjoittamalla Privacy Shield -sopimuksen.

Asiakasrekisteriä Annika säilyttää tietokoneellaan sekä matkapuhelimessaan, jotka molemmat on suojattu salasanalla ja/tai sormenjälkitunnistimella.  Nettisivut taasen sijaitsevat kotimaisen Zonerin palvelimella ja Zoner ottaa tietoturvan vakavasti.

Asiakasrekisteriin lisätyllä henkilöllä on tietenkin oikeus saada nähtäväksi rekisteriin merkityt henkilötiedot, jos hän haluaa ne nähdä. Tietoja voi myös muuttaa ja poiskin ne saa. Nämä(kin) pyynnöt voi ilmoittaa Annikalle sähköpostitse.

Mikäli sinulle jäi kysyttävää, voit ottaa yhteyttä Annikaan ja pyytää häneltä tarkempaa selostetta tämän, ja yrityksen muiden henkilörekistereiden käsittelytoimista.