Nettisivut yritykselle

Valmistan nettisivut WordPress-julkaisujärjestelmää käyttäen ja niin, että sinulla asiakkaana säilyy aina omien sivujesi hallinta- ja omistusoikeus. Kaikki valmistamani sivustot ovat

Sivutaikuri-5-hattu
Aloitin yhteistyön Annikan kanssa, koska tarvitsin nettisivuja kirjalle Unohtuiko Jotain? Yhteistyö oli helppoa: Senkun kysyi ja pyysi, niin homma hoitui ja vielä edullisesti. Voinkin lämpimästi suositella sivutaikureita kaikkeen nettijuttuihin. Rokkia!

Nettisivut

Yrityksen nettisivuilta tulee käydä ilmi kaikki tarvittava, kuten yhteystiedot ja yrityksen palvelut.

Kyselen aluksi mieltymyksistäsi ja toiveistasi ja rakennan tältä pohjalta hahmotelman, josta lähdemme yhdessä muokkaamaan sivuston ulkoasua ja rakennetta haluamaasi suuntaan.

Nettisivujen hinta määräytyy sen mukaan, paljonko työtä toteutukseen tarvitaan. Hinnoitteluun sisältyy mm. tietokannan luominen webhotelliin, sivuston sisältöä ja ulkoasua koskevat keskustelut asiakkaan kanssa, sivuston rakenteen luominen; valikot, värit, osiot sekä taustajärjestelmän saattaminen turvalliseksi ja tarkoitusta vastaavaksi.

Perussivun hintaan sisältyy myös yhteydenottolomake.

Sivuston hintaan vaikuttaa aina se, kuinka paljon sinä itse voit tehdä ja antaa minulle valmista sisältöä lisättäväksi sivustolle. Erilaiset erikoistoiminnot voivat nostaa hintaa.

Hinta alkaen

990 €
 • 1-4 sivua
 • Sivuston rakenteen suunnittelu
 • 1-3 kuvituskuvaa
 • Käyttöopastus
 • Perustason SEO

Kaikki esitetyt hinnat alv 0%

Alkaen-hintaa lisää mm.

Saat ennen projektin aloittamista toiveidesi perusteella laaditun hinta-arvion. Lopullinen hinta voi poiketa arviosta, mutta muutoksista sovitaan ja ilmoitetaan aina etukäteen.

Työnäytteitä

Tutustu aina valitsemasi tekijän aiempiin töihin ja työnäytteisiin nähdäksesi tekijän tyylin ja työn laadun. Suosittelen myös olemaan yhteydessä muutamiin asiakkaisiin ja kysymään heidän rehellisen mielipiteensä yhteistyöstä tekijän kanssa ja miten yhteydenpito on jatkunut sivuston valmistumisen jälkeen.

Minun työnäytteitäni löydät tästä >>

Verkkokauppa

Yhdistä nettisivuillesi verkkokauppa, joka sulautuu saumattomasti sivuston ulkoasuun ja rakenteeseen.

Verkkokauppojen suunnittelussa keskityn erityisesti sujuvan käyttäjäkokemuksen luomiseen. Tuotteiden selailusta ja ostamisesta tehdään asiakkaallesi helppoa ja vaivatonta.

Verkkokauppaa voi hyödyntää kaikenlaisten palveluiden ja tuotteiden myynnissä. Myyt sitten fyysisiä tuotteita, ladattavia tuotteita, kursseja, matkoja tai vaikka lahjakortteja, voit automatisoida myyntiprosessin ja varmistaa maksujen saamisen verkkokauppaohjelmiston avulla.

Yllä olevat linkit vievät tekemiini verkkokauppoihin ja aukeavat uudessa ikkunassa.

Toteutan verkkokaupat yhdistelmällä WordPress + WooCommerce ja kauttani saat myös tehtyä sopimuksen maksunvälittäjän kanssa. Verkkokauppapaketit toimitetaan aina täysin toimintavalmiina.

Hinta alkaen

1 690 €
 • 1-4 sivua ja kaupan sivut
 • Sivuston rakenteen suunnittelu
 • 1-3 esimerkkituotetta
 • Käyttöopastus
 • Perustason SEO

Kaikki esitetyt hinnat alv 0%

Alkaen-hintaa lisää mm.

Saat ennen projektin aloittamista toiveidesi perusteella laaditun hinta-arvion. Lopullinen hinta voi poiketa arviosta, mutta muutoksista sovitaan ja ilmoitetaan aina etukäteen.

Kysyttävää?

Muista, että minulta voi aina kysäistä, jos joku asia mietityttää. Voit käyttää ihan omia sanojasi eli sinun ei tarvitse osata puhua oikeilla termeillä. Kyllä minä hoksaan, mitä tarkoitat!

Vanhat nettisivut

Palveluihini kuuluu myös vanhojen nettisivujen ”face lift” eli pieni ulkoasun ja sisältöjen päivittäminen ilman, että koko sivustoa rakennetaan alusta asti uudestaan.

Huomioi kuitenkin, että joskus vanhojen sivujen muokkaaminen ei ole mahdollista tai järkevää. Käyn ensin sivustosi läpi niin edestä kuin takaakin ja kerron sitten suositukseni muutosten suhteen.

Muut palvelut

Teen paljon nettisivuhin liittyviä töitä tuntityönä. Voit esim. tilata kauttani sivustosi ohjelmistopäivitysten teon, 404-sivun (se on se Page not found -sivu, josta voi tehdä ihan kivan vaikka näin), lisäosien asentamisen ja testaamisen tai vaikka verkkokaupan lisäämisen.

Tuntihinta

79 €
 • Minimiveloitus 1 h
 • Lisäosan asentaminen 1-3 h
 • 404-sivun muokkaus 3 h
 • Ohjelmistopäivitykset 2 h
 • Verkkokauppa sivustolle 10-20 h

Kaikki esitetyt hinnat alv 0%

Hinnoittelussa Annikan erottaa kaikista muista palveluntarjoajista yksi selkeä seikka: työhön kuluvan ajan arvio ja siihen liittyvä hinta-arvio tulevat joka kerta automaattisesti ja pyytämättä! Annikan kanssa ei ole tarvetta tarjousten pyytämiselle. Riittää kun kertoo mitä haluaa ja tarvitsee, niin Annika kertoo mitä se vaatii ja mitä se kustantaa. Tämä helpottaa ja nopeuttaa pienyrittäjän päätöksentekoa merkittävästi. Annikan hinnoittelun olen kokenut erittäin maltillisena. Yksikään projekti ei ole jäänyt hinnasta kiinni.

Tee ne itse?

Mikä ettei. Pieni varoituksen sana tosin: joskus itse tehden rakentamiseen kuluu valtavasti vapaa-aikaa. Mieti siis, onko se sen arvoista.

Olen kerännyt sinulle pienen linkkivinkkipankin, joka sisältää palveluita ja työkaluja, jotka olen itse todennut toimiviksi ja sivustojen rakentamista ja ulkoasusuunnittelua helpottaviksi.

Lue lisää >>