Voit kysyä neuvoja ja mielipidettäni kaikissa nettisivuja koskevissa asioissa, oli kyseessä sitten oma projektisi, vanhojen sivujen päivitys tai kokonaan uuden sivuston rakentaminen!

Sivu tai kuri? Sivuta ikuri? Sivut, ai, kuri? Ei, vaan Sivutaikuri

Sivutaikurina häärään minä, Annika.

Sivustojen valmistamisen aloitin vuonna 2014 ja kehitän osaamistani aktiivisesti. Sivutaikuri oli aluksi yritykseni Argilla Consulting aputoiminimi, joka oli perustettu keskittymään ainoastaan nettisivujen valmistamiseen ja hallintaan. Vuoden 2020 lopussa nettisivujen osuus toiminnastani kasvoi reilusti ja päätin erottaa toimialan omaksi yrityksekseen. Syntyi Sivutaikuri Oy. 

Enimmäkseen hoidan nettisivustojen teon itsekseni perustuksista harjaan asti, mutta silloin tällöin kutsun mukaan apusivutaikureita, kuten Eeron ja Katin, joiden kanssa luomme yhdessä asiakkaille heidän toiveidensa mukaisia nettisivuja.

Minulla on taianomainen kyky ymmärtää asiakkaiden toiveita, vaikka heillä eivät kaikki tekniset hienoudet ja sanastot olisikaan täysin hallussa ja lupaan, että olet tyytyväinen lopputulokseen.

Sivutaikuri tekee nettisivujen hankinnasta helppoa ja vaivatonta. Sinun ei tarvitse olla ekspertti tällä alalla, minä hoidan sen puolestasi!
Olen tehnyt Annikan kanssa yhteistyötä useita vuosia ja luotan hänen ammattitaitoonsa. Hän tarttuu ongelmiini nopeasti ja saan vastaukset lähes poikkeuksetta saman päivän aikana, ellen heti.
Annika esittää ja opastaa asiat selkeästi ja ymmärrettävästi, ja tietoa on helppo siirtää myös omalle asiakkaalleni selkokielellä. Annika on auttanut eritoten teknisissä ongelmissa, mutta hän osaa myös soveltaa tekemääni suunnittelua läpi koko sivuston. Joustavuus, nopeus ja varmuus suhteessa tuntihintaan on hyvä ja järkevä.
Yhteistyö on sujuvaa ja suosittelen Annikaa lämpimästi. Hän on luottotyyppi!

Sinustako taikurin apulainen?

Nettisivujen tekijä, valokuvaaja, graafikko – Kiinnostaako yhteistyö? 

Ota koppi! Ota yhteyttä!