Referenssit

Minulle on vuosien aikana on kertynyt melkoinen määrä tehtyjä sivustoja ja saman verran tyytyväisiä asiakkaita. Tältä sivulta löydät linkkejä tekemilleni sivustoille ja verkkokauppoihin, tarinoita sivustojen takaa ja asiakkaideni omia kommentteja.

Ensimmäiseksi esittelen omat assistenttipalveluiden tarjoamiseen keskittyvät sivuni. Vie hiiri (tai mobiilissa sormi) kuvan päälle nähdäksesi vierityskuvan. Klikkaamalla kuvaa pääset vierailemaan sivustolle. Linkit aukeavat uuteen ikkunaan.

FiiniKuva

Valokuvaaja Kati Latva-Panula otti minuun yhteyttä, kun hänen vanhat nettisivunsa olivat hajonneet sekavaksi koodimössöksi webhotellin PHP-version päivityksen yhteydessä.

Pelastimme vanhoilta sivuilta sen minkä voimme ja asensin Katille puhtaan sivupohjan, johon rakentaa sivusto uudelleen. Aikaa sivuston tekemiseen ei lopulta kuitenkaan löytynyt kiireisen yrittäjän aikatauluista, joten Kati antoi minulle vapaat kädet sivuston suhteen. Muutaman referenssisivuston ja Katin upeiden kuvien avulla loin sivustolle toiveiden mukaisen ulkoasun.

FiiniKuvan sivustolla on huomioitu erityisesti kuvien asettelu mobiililaitteilla. Näkymä on eri näytöiltä hieman erilainen, mutta silti tasapainoinen.

Jujuna

Jennin suosittu kauppa sijaitsi alunperin toisessa yleisessä verkkokauppapohjassa, mutta aikaa myöten kaupan muokattavuudessa tuli vastaan niin paljon esteitä, että Jenni teki päätöksen verkkokauppapohjan vaihdosta.

Jujunan kauppa on näennäisesti yksinkertainen, mutta yksinkertaisuus on rakennettu huolella ja ajatuksella. Jennin asiakkaista lähes 80% vierailee kaupassa ja tekee ostoksensa kännykällä, joten suunnittelussa lähdettiin mobiili edellä. Ensimmäinen versio julkistettiin 2019 ja vuonna 2022 päivitimme ulkoasua.

Annikan kanssa yhteistyö on helppoa, sujuvaa ja mukavaa. Ei turhaa koodarikieltä vaan asiat selitetään selkokielellä. Jos on asia, jota Annika ei osaa tai ei heti keksi ratkaisua, hän selvittää sen. Verkkokaupan hinta oli todella kohtuullinen. Verkkokaupan ulkoasun suhteen Annika sai vapaat kädet ja siitä tuli parempi kuin osasin edes kuvitella. Myös asiakkaat ovat kokeneet kaupan käyttäjäystävälliseksi sekä visuaalisesti kauniiksi. Jälkikäteen on kauppaa vielä viilattu tarpeen mukaan ja kaikki sujuu aina mutkattomasti ja helposti, kuten aina. Suosittelen ehdottomasti Annikaa, jos tarvitset uusia nettisivuja tai verkkokauppaa."

Fenix Beauty - Marjo Fischer

”Olen itse tulipalokiireellä toimiva yrittäjä, joka pyrkii tekemään valmista viimeistään välittömästi, mieluiten eilen. On ollut ihanaa löytää samalla tavalla toimiva ammattilainen, joka vastaa viesteihini nanosekunnissa ja kerta toisensa jälkeen hämmästyttää minut taidollaan ratkaista ongelma kuin ongelma. Joskus vakka löytää kantensa ja Annikan kanssa minusta on tuntunut juuri siltä.

Annikalta saamani vastaukset ovat aina selkeitä. Ei koskaan epämääräistä koodarimuminaa tai ”tietokonekieltä”. Kaikista toimenpiteistä olen aina saanut selkokielisen selostuksen siitä, mitä on tehty, mitä pitäisi tehdä tai mihin ei pidä ryhtyä. Annika on tietokone-velho, joka osaa puhua ihmisten kieltä.

Olen teettänyt Annikalla useammat verkkosivut alusta loppuun, neljät olen rakennuttanut päämiehiltä saamieni ohjeistusten mukaan ja kahdet vanhat sivut on uudistettu ja nykyaikaistettu enemmän tai vähemmän. Ja loppua yhteistyöllemme ei ole näkyvissä. Ihmeellisimmätkin ideani on aina pystytty toteuttamaan. Annikan vastaus kaikkeen on ollut jämäkkä ”pistetään toimimaan” ja joka kerta on myös laitettu!

Annika on rakentanut eri verkkosivuilleni useita verkkokauppoja ja vastannut myös niiden toimintaan saattamisesta niin maksuliikenteen kuin postin paketti-integraatioidenkin muodossa. Kaikki on saatu poikkeuksetta toimimaan, myyntiseurantaa ja raportointeja myöten. WordPress kaikkine lisäpalikoineen tuntuukin olevan Annikan leikkikenttä. Ulkomaisille päämiehilleni käytän hänestä nimitystä ”My WordPress Wizard.”

Hinnoittelussa Annikan erottaa kaikista muista palveluntarjoajista yksi selkeä seikka: työhön kuluvan ajan arvio ja siihen liittyvä hinta-arvio tulevat joka kerta automaattisesti ja pyytämättä! Annikan kanssa ei ole tarvetta tarjousten pyytämiselle. Riittää kun kertoo mitä haluaa ja tarvitsee, niin Annika kertoo mitä se vaatii ja mitä se kustantaa. Tämä helpottaa ja nopeuttaa pienyrittäjän päätöksentekoa merkittävästi. Annikan hinnoittelun olen kokenut erittäin maltillisena. Yksikään projekti ei ole jäänyt hinnasta kiinni.”

Annika on täysi kymppi! En edes tiedä mitä hänen palvelussaan enää voisi parantaa.

EFG Jyväskylä

Sivustouudistuksella haettiin lisää hakukonenäkyvyyttä ja persoonallisuutta sekä käytön helppoutta. Seppo ja Eeva arvostavat sitä, että voivat kysyä minulta apua tarpeen tullen.

Aluksi rakennettiin vain perussivusto, mutta olin kuitenkin alkuhaastattelujen perusteella vaistonnut, että verkkokauppa saattaa olla joskus ajankohtainen, joten asensin sivustolle heti alussa WooCommerce-verkkokaupan, jota käytettiin ensin vain tuoteluettelon ominaisuudessa. Verkkokauppatoiminnot oli sitten helppo kytkeä päälle, kun se päätettiinkin ottaa käyttöön melko pian sivuston julkaisemisen jälkeen.

Vielä muutama...

Aloitin yhteistyön Annikan kanssa, koska tarvitsin nettisivuja kirjalle Unohtuiko Jotain? Yhteistyö oli helppoa: Senkun kysyi ja pyysi, niin homma hoitui ja vielä edullisesti. Voinkin lämpimästi suositella sivutaikureita kaikkeen nettijuttuihin. Rokkia!

Puuttuiko joku?

Valmiita sivustoja on näiden yllä listattujen lisäksi vähintään toinen mokoma. 

Ota yhteyttä, mikäli haluat nähdä lisää tai pyydä vaikka tarjous!