Arvot

Yrityksessäni noudatetaan tältä sivulta löytyviä, minulle myös henkilökohtaisesti erityisen tärkeitä arvoja. 

Annika Pulkkinen, Toimitusjohtaja, Sivutaikuri Oy

Meille on myönnetty Avainlippu-merkki osoituksena suomalaisesta työstä ja omistuspohjasta.

Rehellisyys

Kulunut sana, jota käytetään kevyesti, mutta minut tuntevat tietävät, että se on kaiken toimintani ydin. Asiakkaalle ei valehdella missään tilanteessa, vaan asioista puhutaan aina niiden oikeilla nimillä ja suoraan. Toivon, että tämä toimii molemmin päin ja arvostan suuresti rehellistä palautetta.

Rehellisyyteen kuuluu myös yrityksen hallinnon hoitaminen niin, että kaikki verot ja muut yrittäjyyteen kuuluvat maksut hoidetaan oikean suuruisina ja ajallaan.

Kanssakulkijoiden kunnioitus

Meillä kaikilla on oikeus mielipiteisiimme ja joskus katsomme maailmaa täysin eri suunnilta. Ymmärrän, että sinun mielestäsi minä voin olla joskus väärässä ja sinä oikeassa. Toivon, että myös sinä osaat silloin ajatella asiaa minun kannaltani.

En tuomitse, mutta minun ei myöskään tarvitse hyväksyä asioita ja ajatuksia, jotka koen oman maailmankuvani kautta virheellisinä, väärinä tai jopa laittomina. Olen kieltäytynyt ja tulen jatkossakin kieltäytymään tällaisista toimeksiannoista. Voimme tehdä yhteistyötä, mutta ilmoitan rehellisesti, jos en halua tehdä kaikkia antamiasi tehtäviä.

Ekologisuus

Olen yritykseni kautta pyrkinyt vähentämään tuottamaamme hiilijalanjälkeä parhaani mukaan.

Toimistoni on täysin paperiton ja koska toimisto sijaitsee kotonani, ei työmatkoihin käytetä kulkuvälineitä.

Toimisto lämpenee talvella pääasiassa talomme varaavan takan avulla. Kesäaikaan käytän pahimmilla helteillä ajoittain sähköistä ilmastointilaitetta. Suurin energiasyöppö on tietenkin tietokone ja siihen liitetyt oheislaitteet, mutta kulutus on vähintäänkin kohtuullista ja energialuokka huomioidaan laitteiden valinnassa.

Teen suurimman osan työstä ns. etänä eli asiakastapaamiset hoidetaan yleensä puhelimitse tai videoyhteydellä.

Lähitapaamisiin liikun yrityksen omistamalla autolla, joka käyttää polttoaineenaan biokaasua, joten matkustamisesta ei synny päästöjä (pl. auton valmistus).